FilmFest4U July 2010 ! Be there...and show your movie ! Carpe diem !!!

JavaScript Scroll

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Σημαντικό!!!

Καλημέρα σε όλες και όλους . Τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε και περισσότερες λεπτομέρειες για το Φεστιβάλ . Οποιοδήποτε σχόλιο δεκτό . Οπότε μην διστάζετε να αφήνουμε τα σχόλια σας , πείτε μας την γνώμη σας και τυχόν ιδέες σας που θεωρείτε ότι θα καλυτερέψουν το Φεστιβάλ . Μην ξεχνάτε να ψηφίζετε στο ερώτημα στο τέλος της σελίδας . Είναι πολύ σημαντική η άποψή σας γι' αυτό το θέμα . Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά . Εις το επανιδείν ....

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλή η προσπάθεια σας για το φεστιβάλ.
    Πιστεύω οτι πρέπει με κάποιο τρόπο να περιληφθούν και ταινίες Μεγ.Μήκους (έστω και απλές προβολές χωρίς να είναι διαγωνιζόμενες ίσως στο φεστιβάλ αν δεν υπάρχουν αρκετές υποψήφιες) διότι αν οι νέοι δημιουργοί αντιμετωπίζουν μία δυσκολία προβολής για τις μικρού μήκους ταινίες τους, οι δυσκολίες να προβληθούν οι μεγάλου μήκους είναι δεκαπλάσιες.
    Επίσης σας ενημερώνω οτι υπάρχει ένα Δίκτυο που έχει δημιουργηθεί τον 09/2009 στο οποίο μπορείτε να ενταχθείτε και να συνεισφέρετε τα μέγιστα. Το Δίκτυο λέγεται CHAINFREE και θα το βρείτε στα παρακάτω URL's :
    http://chainfreecinema.blogspot.com/
    και
    http://www.facebook.com/group.php?gid=90050699606

    Την δική μας ομάδα θα την βρείτε στο :
    http://www.underworldfilms.blogspot.com/
    O υπεύθυνος της ομάδας αλλά και ο συντονιστής για το Δίκτυο της Chainfree είναι ο Thanos Kermitsis με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε για οποιεσδήποτε μορφής συνεργασίες και συνέργιες πάνω στον χώρο αυτό.

    Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και καλη επιτυχία στο έργο σας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά . Σε ευχαριστούμε για το σχόλιο σου. Πολύ θα χαρούμε να συνεργαστούμε με οποιοδήποτε έχει το ίδιο μεράκι και όρεξη με μας . Και θα χαρούμε να στείλει και η ομάδα σου ταινιάκι στο Φεστιβάλ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή